Body Mind & Soul i Säter

 Jag som äger Body, Mind & Soul i Säter heter Eva-Marie Nilsson. Jag är certifierad Yoga Nidra och Forrestyoga lärare nivå 3. Jag har även certifierade fortsättningsutbildning CET inom anatomi, ceremonier, effective teaching and coaching och trauma samt är utbildad inom Bodywork. Jag har även genomgått Forrestyogas mentorskapsår. Jag assisterade Forrestyoga Guardien Jambo Truong och Forrestyoga Guardien Ricky Saputra på Forrestyogalärarutbildningen (200 h) i Avesta 2023.  

För mig är är det viktigt att mina deltagare känner trygghet och gemenskap. Alla ska känna sig välkomna oavsett tidigare erfarenhet på mattan. Om du har skador eller någon sjukdom som begränsar dig så hjälps vi åt och utvecklar yogan så den fungerar för Dig. 

Om Yoga Nidra: Yoga Nidra betyder  ”fysisk sömn”, det vill säga att vid fullt medvetande uppleva att den fysiska kroppen sover. Denna djupavspänning sker med hjälp av instruktioner från mig. Regelbunden Yoga Nidra minskar kroppens stress och ger avslappning samt förbättrar sömnen.

Om Forretsyoga: Forrestyoga är en fysik, dynamisk och terapeutisk yogaform. Den hjälper kroppen läka skador och skapar utrymme i kroppen. Forrestyoga är utvecklad för den moderna västerländska människans behov och problem med nacke, axlar, karpaltunnlar, rygg med mera. Var och en utgår från sina egna förutsättningar på mattan. Alla pass innehåller intention, andning, bålstyrka, yogaställningar och avslappning. Förutom yogamatta så används det ofta block, rulle eller band i klasserna och ibland även stol. Allt material inklusive matta finns att låna. Alla mina klasser kan genomföras sittande på stol eller i rullstol. 

Mer information hittar du på www.forrest.yoga 

Om Bodywork: Bodywork utgår ifrån att hjälpa kroppen läka sig själv genom att använda andning och komma tillrätta med obalanser i kroppens olika muskulaturer. 

Eva-Marie Nilsson 

Certifierad Yoga Nidra lärare och

 Forrestyoga lärare nivå 3 

Kontaktuppgifter

Telefon 070- 536 20 03

E-post Bodymindsoul.i.sater@gmail.com

Jag finns på Facebook, Instagram och Youtube

Reg för F-skatt

Utbud

Hos mig kan du antingen delta på Forrestyoga pass i lokal/utomhus (beroende på väder), breathwork & Meditation samt  Yoga Nidra i lokal/via zoom.

Min yogastudio ligger i Säter (södra Dalarna) på Torggatan 3, bakom Ica.

Du kan välja att delta tillsammans med flera i grupp eller boka privatpass/privat grupp. Välj det som passar dig

Bodywork bokas och genomförs som privat pass.Priser

Terminskort våren 2024, måndagar (17 veckor) 2380 kr, torsdagar (14 veckor) 1960 kr, maxat terminskort yoga hur många måndagar/torsdagar du vill 3010kr. Om du har ett terminskort kan du byta veckodag de veckor som de finns två pass att välja på.  Om du ibland vill yoga två dagar/veckan så kostar det andra passet 60 kr. 

Oavsett vilken typ av terminskort du har så får du rabatt på workshop som jag gör i egen regi. 

När det är vinter/sommaruppehåll så finns det Forrestyoga Drop in pass för 125 kr/pass som är tillgängliga för alla. Du kan köpa 5-kort för 625 kr då får du det 6:e passet på köpet.

Workshop som ordnas kostar olika mycket beroende på längd och innehåll, det framgår av annonseringen. 

Yoga Nidra online kostar 60 kr för 25 minuter alternativt 50 kr för dig som har terminskort på Forrestyoga. 

Privatpass/privat grupp enligt offert.

Bodywork 550 kr timmen

Alla priser är inklusive moms

Aktuellt 

Sommaren är här och det innebär POP-up pass i yogastudion. Vecka 22-30 finns  det POP-up pass inlagda i bokningssystemet de flesta måndagar och torsdagar 18:30-19:30. Passen kostar 125 kr och du kan köpa ett 5-kort då får du ett 6:e pass på köpet.


Höstterminen kommer att starta vecka 35-36 ungefär.

Vill du ha en workshop med något speciellt tema och det inte finns schemalagt, prata ihop dig med några vänner (så ni blir minst 5 personer) och hör av er till mig så bokar vi in det. 

Du vet väl att du kan boka privatpass om du vill fördjupa din yogapraktik eller "arbeta" med någon särskilt yogaposition eller skada/utmaning som du har? Kontakta mig så berättar jag mer om det. 

För mig så är det viktigt att yoga är för alla utifrån var och ens förutsättningar. Därför har jag diplomerat mig och min yogastudio via Faster forward. Faster Forward är en digital plattformen som erbjuder människor med funktionsnedsättning en mer aktiv och upplevelserik vardag. Du kan läsa mer om dem på fasterforward.se Jag finns i deras app för att öka möjligheten för flera att hitta till en yogaform som fungerar för alla.

 Vi ses på mattan // Eva-Marie


Body, Mind & Soul i Säter 2024