Body Mind & Soul i Säter

 Jag som äger Body, Mind & Soul i Säter heter Eva-Marie Nilsson. Jag är certifierad Yoga Nidra och Forrestyoga lärare nivå 2. Jag har även certifierade fortsättningsutbildning CET inom anatomi, ceremonier och trauma samt är utbildad inom Bodywork. För mig är är det viktigt att mina deltagare känner trygghet och gemenskap. Alla ska känna sig välkomna oavsett tidigare erfarenhet på mattan. Om du har skador eller någon sjukdom som begränsar dig så hjälps vi åt och utvecklar yogan så den fungerar för Dig. 

Om Yoga Nidra: Yoga Nidra betyder  ”fysisk sömn”, det vill säga att vid fullt medvetande uppleva att den fysiska kroppen sover. Denna djupavspänning sker med hjälp av instruktioner från mig. Regelbunden Yoga Nidra minskar kroppens stress och ger avslappning samt förbättrar sömnen.

Om Forretsyoga: Forrestyoga är en fysik, dynamisk och terapeutisk yogaform. Den hjälper kroppen läka skador och skapar utrymme i kroppen. Forrestyoga är utvecklad för den moderna västerländska människans behov och problem med nacke, axlar, karpaltunnlar, rygg med mera. Var och en utgår från sina egna förutsättningar på mattan. Alla pass innehåller intention, andning, bålstyrka, yogaställningar och avslappning. Förutom yogamatta så används det ofta block, rulle eller band i klasserna. Allt material inklusive matta finns att låna.

Mer information hittar du på www.forrest.yoga 

Om Bodywork: Bodywork utgår ifrån att hjälpa kroppen läka sig själv genom att använda andning och komma tillrätta med obalanser i kroppens olika muskulaturer. 

Eva-Marie Nilsson 

Certifierad Yoga Nidra lärare och

 Forrestyoga lärare nivå 2 

Kontaktuppgifter

Telefon 070- 536 20 03

E-post Bodymindsoul.i.sater@gmail.com

Jag finns på Facebook, Instagram och Youtube

Reg för F-skatt

Utbud

Hos mig kan du antingen delta på Forrestyoga pass i lokal/utomhus (beroende på väder) och när det gäller Yoga Nidra i lokal/via zoom.

Lokalen är belägen på Järnvägsgatan 24 i Säter, ingång från gården.

Du kan välja att delta tillsammans med flera i grupp eller boka privatpass/privat grupp. Välj det som passar dig

Bodywork bokas och genomförs som privat pass.

Du hittar aktuellt schema på Boka Direkt (se länk ovan)


Priser

Priser: När det gäller Forrestyoga under terminstid så kan du köpa terminskort eller ströplats i mån av utrymme. Terminskort för 15 gången kostar 2000 kr våren 2023. Ströplats (drop in) kostar 145 kr för 75 min alternativt 50 kr om du som har terminskort väljer boka extra pass.

När det är vinter/sommaruppehåll så finns det Forrestyoga Drop in pass för 125 kr/pass som är tillgängliga för alla. Sommaren 2023 kan du köpa 5-kort för 625 kr, då får du ett 6:e pass som bonus (värde 125 kr).

Workshop som ordnas kostar olika mycket beroende på längd och innehåll, det framgår av annonseringen. 

Yoga Nidra online kostar 60 kr för 25 minuter alternativt 50 kr för dig som har terminskort på Forrestyoga. 

Privatpass/privat grupp enligt offert.

Bodywork 550 kr timmen

Alla priser är inklusive moms

Aktuellt 

Söndag 4 juni är det premiär för +40 och fantastisk. En eftermiddag i kvinnohälsans tecken, Ett samarrangemang med Ida Strömberg som har Vital by Ida. På programmet finns Vitalstyrka Pilates inspirerad lågintensiv träning), föreläsning, Forrestyoga och yoga Nidra. Pris 295 kr. Bokas via Bokadirekt.

Lördag 10 juni så är det Forrestyoga och Gong klockan 10:30-13:00. Eventet avslutas med gemensamt fika för de som önskar. Pris 350 kr. Boka via Bokadirekt. 

Vecka 22 är sista veckan för terminen. 

Vecka 23-29 kommer det vara Forrestyoga pop-up pass som du kan boka och betala som drop in för 125 kr/pass. Nytt för 2023 är att du kan köpa 5-kort för 625kr då får du ett 6:e pass som bonus (värde 125kr).

Tankar finns även om att göra något på internationella yogadagen 21 juni, mer om det vid senare tillfälle. 

Du vet väl att du kan boka privatpass om du vill fördjupa din yogapraktik eller "arbeta" med någon särskilt yogaposition eller skada/utmaning som du har? Kontakta mig så berättar jag mer om det. 

                                         

För mig så är det viktigt att yoga är för alla utifrån var och ens förutsättningar. Därför har jag börjat samarbeta med Faster forward. Faster Forward är en digital plattformen som erbjuder människor med funktionsnedsättning en mer aktiv och upplevelserik vardag. Du kan läsa mer om dem på fasterforward.se Jag finns i deras app för att öka möjligheten för flera att hitta till en yogaform som fungerar för alla.

 Vi ses på mattan // Eva-Marie

Body, Mind & Soul i Säter 2023